Slankefiber

Slank uten sult!


I denne artikkelen får du informasjon om:

  • Hva er Slankefiber?
  • Hvordan fungerer det?
  • Hvor mye kan jeg gå ned i vekt?
  • Hva inneholder Slankefiber
  • Hvordan du kan prøve Slankefiber i 30 dager til halv pris.

Slankefiber er et helsekostprodukt bestående av Glucomannan (Fra konjakrot). Slankefiber har EU-godkjente slanke-påstander! – Dette fungerer! Slankefiber er et pulver som kan blandes ut i forskjellige væsker. Vann, saft, proteinshake, måltidserstattere etc. Mulighetene er uendelige. Med en døgndose på 4 gram fjerner slankefiber effektivt sult, slik at du spiser mindre. Med en så høy døgndose er det også godkjente påstander om at slankefiber er kolesteroldempende – Det er så EFFEKTIVT

 

NRK – Dette kosttilskuddet gjør deg slank, eneste kosttilskuddet som fungerer.

Tilbakemeldinger fra kunder:
Ingunn: Veldig fint for å redusere sulten. Funker som bare det. Alle veit at en må spise mindre. Dette er en måte å gjøre det lettere på.
Elin: Jeg har brukt det i en mnd nå, tar det 10 min før måltid og spiser da automatisk mindre(blir fortere mett) og har faktisk allerede tatt av noen kiloer👍
Mona: Har kjøpt og brukter det, er veldig fornøyd
Hanna: Har gått fra 81kg til 72 på 11 måneder med Slankefiber

SlankeFiber inneholder mer glucomannan per døgndose enn noe annet produkt på markedet. Glucomannan, eller konjakrot som det også heter, er det eneste slankemiddelet som har gått igjennom nåløyet til EU, av den enkle grunn at det faktisk gir vektreduksjon, for alle aldersgrupper og for begge kjønn.


Slankefiber 
kan brukes på utallige måter. Du kan blande det ut i vann/saft, og drikke 15 minutter før måltid. Du kan blande det ut i en protein-shake og bli mett. Kanskje mest genial er å blande det sammen med en måltidserstatter, da får kroppen næringen den trenger, og du blir mett lenge. Bare fantasien setter begrensninger her. Enklest er det å bruke en shaker for å blande ut Slankefiber med væske, og husk – Det må drikkes UMIDDELBART etter blanding. – Hvis ikke sveller det opp til en gelé, og det blir umulig å drikke.

Prøv Slankefiber i 30 dager til halvpris
Du betaler kun 149,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

Slankefiber endelig lansert i Norge!

Jeg ønsker å prøve abonnement på Slankefiber. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Slankefiber til halv pris. Jeg betaler kun kr. 149,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

NÆRINGSINNHOLD: Glucomannan

Anbefalt daglig dosering er 4 gram eller 3 teskjeer om dagen.
En boks Slankefiber inneholder 120 gram og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Har du spørsmål om Slankefiber, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 Mandag-onsdag 12:00-15:00