KAMPANJETILBUD

Slankefiber + shaker - NÅ *GRATIS


✔ Vektreduserende

✔ Kolesteroldempende

✔ Dokumentert effekt

GRATIS!


Kampanjetilbud

Slankefiber-prøvepakke og shaker med blanderist GRATIS. Shakeren gjør det enklere enn noen gang å bruke Slankefiber. Tilbudet gjelder både nye og gamle kunder, én gang per person og varer i en begrenset tidsperiode.

✔Slankefiber virker!

Hørt det før? Ja, vi også! Hvorfor er Slankefiber annerledes? Slankefiber er et helsekostprodukt som består av glucomannan fra konjakrot. Glucomannan er det eneste slankemiddelet som har gått gjennom nåløyet til EU, av den enkle grunn at det faktisk gir vektreduksjon – for alle aldersgrupper og for begge kjønn. Slankefiber inneholder mer glucomannan per døgndose enn noe annet produkt på markedet. Med en så høy døgndose er det også EU-godkjente påstander om at Slankefiber er kolesteroldempende.

Hvordan fungerer det?

Slankefiber eliminerer sultfølelsen på en effektiv måte slik at man spiser mindre. Man trenger ikke å gå på noen form for diett – et variert og sunt kosthold er det beste. Ved å innta Slankefiber blandet med drikke 15 minutter før måltid blir man raskere mett og spiser dermed mindre.

✔Nå enda mer effektivt for vektnedgang

Slankefiber har i 2019 gjennomgått en videreutvikling og er nå et enda mer effektivt slankeprodukt.

✔Tusenvis av fornøyde kunder

Ingunn: ❞Veldig fint for å redusere sulten. Funker som bare det. Alle vet at en må spise mindre. Dette er en måte å gjøre det lettere på❞
Elin: ❞Jeg har brukt det i èn mnd nå, tar det 10 min før måltid og spiser da automatisk mindre (blir fortere mett) og har faktisk allerede tatt av noen kiloer ?
Mona: ❞Har kjøpt og brukt det, er veldig fornøyd❞
Hanna: ❞Har gått fra 81 kg til 72 på 11 måneder med Slankefiber❞

 

Slankefiber kan brukes på utallige måter. Du kan for eksempel blande det ut i vann eller saft og drikke det 15 minutter før måltid. Du kan også blande det ut i en protein-shake og bli mett. Blandes det i en måltidserstatter får kroppen næringen den trenger i tillegg. Vi anbefaler å bruke en shaker med blanderist til blanding, dette følger med i vår nåværende tilbudskampanje. Husk: Det må drikkes umiddelbart etter blanding, hvis ikke sveller det opp til en gelé og blir umulig å drikke. Blandingsforhold: 1 teskje Slankefiber til ca. 2 dl væske. Bør ikke blandes i kullsyreholdig drikke.

❶ Fyll valgfri drikke på en shaker. Legg på blanderisten.
❷ Legg èn teskje Slankefiber på toppen av drikken.
❸ Lukk shakeren – rist ordentlig i noen sekunder.
❹ Drikk umiddelbart.

Ved spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

✉ E-post: post@sprekereliv.no
☏ Telefon: 85416299 (mandag-onsdag kl 12-15)

 

Bestill Slankefiber GRATIS nå
Bestill en prøvepakke i dag - få Slankefiber og shaker *gratis  Slankefiber endelig lansert i Norge

  * Jeg ønsker å prøve et abonnement på Slankefiber. Vennligst send meg en shaker og 30 dagers forbruk av Slankefiber gratis. Jeg betaler kun kr. 99,- i Porto og eksp.kostnader. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder både nye og gamle kunder, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

  Bestill din prøvepakke *GRATIS

  NÆRINGSINNHOLD: Glucomannan (fra konjakrot)

  Anbefalt daglig dosering er 4 gram pulver (blandet ut i væske) om dagen.
  En boks Slankefiber inneholder 120 gram pulver og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om Slankefiber, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 mandag-onsdag mellom 12:00-15:00